Προφίλ Εταιρίας

Η HeatMaster ιδρύθηκε με σκοπό να ταρακουνήσει τα νερά στον τομέα της θέρμανσης σε κάθε Κυπριακό σπίτι από τις ανεξέλεγκτες τιμές της αγοράς. Αποστολή μας να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και τις ανάγκες κάθε πελάτη χρησιμοποιώντας την εμπειρία και τον επαγγελματισμό μας. Προσφέρουμε μια πλούσια γκάμα από ποιοτικά προϊόντα υψηλής απόδοσης, σε προσιτές τιμές για κάθε σπίτι απαλλάσσοντάς το από ρεύμα, πετρέλαιο και γκάζι, προσθέτωντας παράλληλα στην αισθητική του χώρου σας με μοντέλλα παραδοσιακά και σύγχρονα, ικανά να ταιριάξουν σε κάθε περιβάλλον.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από ενεργειακά τζάκια, μαντεμένα, ξυλόσομπες με επένδυση ή χωρίς, με δυνατότητα να συνδεθούν με θερμαντήρα νερού δίνοντας έτσι την ευκολία της συνεχούς παροχής ζεστού νερού σε όλο το σπίτι με οικονομικά μέσα.

Η Κύπρος έχει να επιδείξει πολύ χαμηλό επίπεδο όσο αφορά τις κτηριακές θερμομονώσεις. Το κλίμα μας έχει φθάσει στα άκρα, με αποτέλεσμα τα υπερβολικά καυτά καλοκαίρια και τους πολύ κρύους χειμώνες. Επειδή οι κτηριακές εγκαταστάσεις μας δεν προνοούν την μετέπειτα εγκατάσταση θερμομονωτικών υλικών, ή η τοποθέτησή τους είναι οικονομικά απαγορευτική, η πιο οικονομικά σωστή απάντηση στην αναζήτηση για εναλλακτική λύση σε αυτό το μεγάλο πρόβλημα εσωτερικής θέρμανσης είναι η τοποθέτηση σύγχρονων λύσεων στο χώρο σας όπως είναι τα ενεργειακά τζάκια και ξυλόσομπες.

Η HeatMaster εισάγει απευθείας από το εργοστάσιο, χωρίς μεσάζοντες, διατηρώντας με αυτό το τρόπο χαμηλό το κόστος εισαγωγής, προσφέρωντας σας έτσι τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Η εταιρεία μας έχει ως σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη χωρίς να τον βλέπει σαν μια απλή συναλλαγή χρημάτων, αλλά ως μια επένδυση σχέσης όπου να βγαίνουν κερδισμένες και οι δύο πλευρές. Με γνώμονα αυτή την αποστολή η HeatMaster πρωτοπορεί και στο σέρβις της όπου μπορείτε να επιλέξετε  τρόπο μεταφοράς και εγκατάστασης ή ακόμη και μέρος από το όλο πακέτο –  εστία, φουγάρα, μεταφορά, εγκατάσταση –  έτσι αν κάποιες εργασίες μπορούν και προτιμάται να γίνουν από το πελάτη, να υπάρχει η δυνατότητα το τελικό κόστος να μειωθεί ακόμη πιο πολύ.

Η αγορά ενός ενεργειακού τζακιού ή ξυλόσομπας, δεν πρέπει να θεωρείται ως απλά μια αντίδραση στη δύσκολα οικονομική περίοδο που διανύουμε, αλλά ως μία σημαντική επένδυση στο σπίτι σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο που θα συνυπάρχει μαζί σας για αρκετά χρόνια. Δεν είναι μια παρορμητική αγορά αλλά μια που πρέπει να μελετηθεί από όλες τις πλευρές πρίν να καταλήξετε. Πρέπει να ληφθούν υπόψη παράμετροι όπως η τοποθεσία του προϊόντος στον χώρο σας, η περιοχή που θέλετε να ζεστάνετε μέχρι και το ίδιο το κτήριο και το αν υπάρχει θερμομόνωση ή όχι.

Το είδος του τζακιού, ο τρόπος καύσης και η ενεργειακή απόδοση είναι οι 3 πιο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη για την αγορά, περισσότερο και από την εμφάνιση, όπου μπορείτε να ‘’ντύσετε’’ το τζάκι σας όπως επιθυμείται για να ταιριάζει σε οποιονδήποτε χώρο.

Σε σχέση με τα παραδοσιακά ‘’χτιστά’’ τζάκια και παλαιού τύπου ξυλόσομπες που έχουν ενεργειακή απόδοση θερμότητας μέχρι και 15%, τα ενεργειακά τζάκια και ξυλόσομπες καινούργιου σχεδιασμού, φέρνουν τεράστια αύξηση στην αποδοτικότητα θέρμανσης που κυμαίνεται στο 70 – 85%. Αύξηση πάνω από 5 φορές σε παραγωγικότητα σε σχέση με προϊόντα που είναι μάλιστα πιο ακριβά με αυτά που θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας.

Η εταιρεία HeatMaster έχει θέσει τον πήχη της ψηλά και στοχεύει να προσφέρει τις καλύτερες τιμές σε ενεργειακά τζάκια και ξυλόσομπες στην Κύπρο. Επενδύει σε πελατειακές σχέσεις διαρκείας και δεν αναλώνεται σε απλές συναλλαγές. Η ικανοποίηση του πελάτη είναι ο τελικός μας στόχος.

Μέσα στα πλαίσια της προθυμίας μας για ικανοποίηση των οποιονδήποτε αναγκών, είμαστε στη διάθεσή σας να ανοίξουμε την αποθήκη μας Σαββατοκύριακα και αργίες για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

 

ISO_9001_eng